Stian Selveste Bru

Dag 3 Hamburg – Weert

*Annonse*
Outnorth.no
  • Reisedag
  • Reiserute
  • Bosted
  • Dag 3
  • Hamburg - Weert
  • Privat

Reiseruten

I dag reiste vi videre til Weert i Nederland for noen dager i ro hos slekt. Turen gikk via Wuppertal som var en liten, fin og trivelig togstasjon. Dagen i dag inneholdt korte bytter så det var ikke mye vi fikk tid til underveis mens vi stoppet. Turen gikk fra Hamburg-Wuppertal, Wuppertal-Venlo, Venlo-Roermond og til slutt Roermond-Weert.

Wuppertal stasjon

Tips på reisen

Vi satset på å kjøpe lunsj under ett av skiftene, nærmere bestemt i Wuppertal. Men der var det faktisk ingenting å kjøpe. Heldigvis hadde vi litt brød og pålegg med oss slik at vi hadde noe vi kunne kalle lunsj. Vi lærte at vi må ta med oss det vi trenger fra startstedet, man vet aldri hva man finner på stasjonene eller om man har tid til å finne noe å spise underveis.

Venter på neste tog i Wuppertal

Reisemålet

Weert er nok ikke en plass man bestemmer seg for å reise til. Vi er her fordi vi har slekt her. Men om du faktisk ender opp her så er det verdt å besøke Nationaal Park De Groote Peel. Denne parken er hekkeplass for en mengde sjeldne fugler, så ta med kikkert om du skal hit. Her finnes det også mange turmuligheter, og ikke minst en kafé. De hadde også eget øl som var veldig god.

Peel Ale smakte godt etter en kort tur i nasjonalparken
Weert er en by og en kommune i den østlige delen av den nederlandske provinsen Limburg. Byen Weert ble gitt byrettigheter i 1414. Weert består av disse bydelene: Altweerterheide, Boshoven, Laar, Stramproy, Swartbroek, Tungelroy og Weert.

Tips for interrail

Apper:

*Annonse*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.