Stian Selveste Bru

Dag 9 Tirano – Sirmione

*Annonse*
Outnorth.no
  • Reisedag
  • Reiserute
  • Bosted

Reiseruten

På denne ruten unngikk vi plassbilletter bevisst. Vi tok regionaltog Tirano-Milano før byttet til Milano-Desenzano del Garda. Regionaltog kjøres av Trenord, og på disse togene trenger mann ikke plassbilletter. Togene er gamle og slitne, men mye mer sjarmerende enn de nye togene. I tillegg kan man åpne vinduene for både luft og sikt. Regionaltog tar noe lengre tid. Men det er så lite at det ikke betyr noe.

Deilig vind gjennom togvinduene på varme dager

Tips på reisen

Vi bommet litt med vår booking her. Vi hadde hørt så mye om Sirmione, at vi glemte litt å sjekke nøye opp. Så vi booket i praksis en leilighet man bør ha bil når man leier, det har ikke vi. Det gikk greit, men det ble langt å gå både til butikk og buss.

Slottet i Sirmione

Reisemålet

Mitt første inntrykk av Sirmione er at her får man «syden» i Italia. Ikke noe jeg er en stor fan av, og ikke det Italia jeg har blitt glad i. Det går nok å like seg godt her, men for min del passer ikke dette meg så godt. Jeg er ingen stor fan av «charter» ferie, og dette minner fryktelig mye om det.

Denne delen er lett å nå for nordiske borgere med bil, så her treffer du garantert mange fra samme land.

Strand i Sirmione
Sirmione er en kommune i provinsen Brescia i Lombardia i det nordlige Italia. Kommunen grenser til kommuene Desenzano del Garda og Peschiera del Garda i provinsen Verona, som ligger i regionen Veneto.

Tips for interrail

Apper:

*Annonse*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.