Stian Selveste Bru

Om meg

*Annonse*
Outnorth.no

Litt om

Mitt navn er Stian Bru, og jeg er mannen du ser på bildet her. Ikke like sprø som på bildet kanskje, men syns det forklarer mitt møte med 40 årene og friluftsliv veldig godt.

Møtet med friluftsliv startet egentlig veldig tilfeldig, og jeg ante ikke at det var noe jeg kom til å like veldig godt. Nå snakker vi ikke store turer over dager og uker, men mindre turer helst på sti. Tenk at jeg gikk nesten 40 år før jeg prøvde noe så fantastisk.

I en enkel samtale rundt middagsbordet hjemme annonserte kona som jeg prøvde å «presse» med på sykkelritt at hun egentlig kunne tenkt seg å gå litt mer i fjellet enn å sykle. Siden jeg er kanskje litt for «lett antennelig» for nye ideer og forslag så ble dermed årets bryllupsdagsgave familiemedlemsskap i turistforeningen. Dette var min spede begynnelse på friluftsliv. Etter dette har jeg aktivt gått mer tur, og blitt svært glad i friluftsliv, spesielt roen det gir. Som familiefar erfarer jeg og at kontakten med barna blir annerledes på tur, spesielt de turene hvor det ikke er dekning. Nivået på turene blir og lagt opp etter hva familien som helhet håndterer, og jeg håper vanskelighetsgraden kan øke etterhvert som turmestringen i familien øker. Jeg er en nybegynner på friluftsliv, og jeg tar til meg av all kunnskap og erfaring jeg finner på veien.

Det hører og med til min personlige historie at jeg i 2017 endte jeg opp med å gå på en ordentlig smell, hva mange kaller å møte veggen. Det gjorde at jeg ønsket en endring for livet mitt og dette tok meg ut i naturen. Jeg er og en person som går «all in», og jeg kan ha tendens til å ta litt av hva gjelder utstyr.. Samtidig så er det slik at jeg ikke har råd til alt, så jeg må inngå litt kompromisser på veien. Jeg har slitt med å finne tips til oss nybegynnere av friluftsliv, og ønsker derfor å bruke denne bloggen til å dokumentere min egen utvikling innenfor friluftsliv, både erfaringer med turer og med utstyr.

På denne siden vil du derfor finne turtips, tips og triks, turmat og kanskje en og annen utstyrstest.

Siden er like mye med tanke på meg selv og oversikt over turene mine, som den kanskje er en side for deg. Siden jeg ikke er en stor skribent vil den nok holdes i all sin enkelthet når det gjelder blogging :)

*Annonse*